Rajaleidja korraldab logopeedide päeva

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa Rajaleidja keskus.
Pärnumaa Rajaleidja keskus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnumaa Rajaleidja keskus korraldab üleeuroopalisel logopeedide päeval 6. märtsil Pärnumaa tegevlogopeedidele ja eripedagoogidele teemapäeva.

Ürituse avab Pärnumaa Rajaleidja keskuse juhataja Lea Mardik. Sõna saavad logopeedia peaspetsialist Urve Raudsepp-Alt ja eripedagoogika peaspetsialist Tuuli Suurkivi SA Innovest, kes käsitlevad logopeedi ja eripedagoogi töös vajalike õigusaktide tundmist.

Pärnumaa Rajaleidja keskuse psühholoog Triin Saluveer räägib kuulajatele enese abistamise võimalustest logopeedi töös.

Teemapäeval on haridusasutustes töötavatel logopeedidel/eripedagoogidel võimalus tutvustada oma kolleegidele mõnda uut ja huvitavat õppevahendit, metoodikat, enda koostatud õppematerjali, õppemängu vms.

Virve Lank ja Kristi Virula Mai lasteaiast tutvustavad õppemängu "Lõbusad laused". Diana Pabbo Tammsaare lasteaiast ja Kristiina Kunto Mai lasteaiast jagavad kogemusi sidusa tekstiloomeoskuse arendamisest. Nad võtavad kaasa vahendeid, mida kolleegidki saaksid oma töös kasutada.

Kolleegilt kolleegile kogemuste vahetuse eesmärk on suurendada teemapäeval osalejate metoodikavaramu hulka kolleegidelt saadud ideede võrra ja esitleda logopeedi töö loovamat poolt. Kolleegidega jagavad oma mõtteid Pärnumaa Rajaleidja keskuse logopeed Riina Leok ja eripedagoog Signe Leht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles