Hullumeelne kihutamine lõppes surmaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval ennast kabelisse ning seitse inimest haiglasse kihutanud noormehe juhitud BMWst jäid vaid rusud.
Laupäeval ennast kabelisse ning seitse inimest haiglasse kihutanud noormehe juhitud BMWst jäid vaid rusud. Foto: Ants Liigus

Laupäeva õhtul jäi Pärnu-Tallinna maanteel liiklejatele silma hullumeelse kiirusega Tallinna poole kihutanud BMW. Kuhu iganes autot juhtinud noor mees teel oli – sinna ta ei jõudnud. Are külje all põrkas ta kokku kahe vastu liikunud autoga. Hukkus ise ja vigastas ühtteist inimest.

Esmase info kohaselt sooritas liiklusõnnetuses elu jätnud 23aastane Keit sõiduauto BMW 525 TDS roolis suurel kiirusel Tallinna suunas liikudes möödasõitu eessõitvast sõidukist ja riivas vastassuunavööndis sõiduautot Volvo V70, mis koos nelja inimesega salongis kokkupõrke tagajärjel kraavi paiskus.

Keiti juhitud masin aga jäi kokkupõrkele vaatamata teele, sööstis edasi ja sattus laupkokkupõrkesse Volvo järel Pärnu poole liikunud BMW 530Dga, milles istus viis inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles