Heategevuskontsert liidab Lindi muusikuid

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerly Kättmannil tuli laulud koorile selgeks õpetada vaid ühe laagriga.
Gerly Kättmannil tuli laulud koorile selgeks õpetada vaid ühe laagriga. Foto: Anu Jürisson

Audru valda Lindile on kolinud üha enam muusikaga tegelevaid loomeinimesi, tänu sellele tõotab sealne teist aastat toimuv heategevuskontsert “Südamest sinule” kujuneda kogukonda liitvaks tavaks.

Lindi lasteaia-algkooli direktor Ulla Orgusaar lausus, et läinud aastal otsustati heategevuskontserdiga saali digiklaveri ostuks raha koguda, sest suurt klaverit olnuks klassiruumist saali ja sealt tagasi väga keeruline vedada ning kooli enda eelarves sellist raha polnud. Klaverit asendas süntesaator, mis jäi aga nõrgaks.

“Juhtus nii, et jõulude ajal kingiti meile digiklaver, aga kontserdi korraldamine oli juba niivõrd hoos, et me ei tahtnud sellest loobuda. Saal on meil väga hea, aga et konkursse, kontserte ja etendusi korraldada, on vaja valgustust ja heliseadmeid,” rääkis koolijuht. Seepärast kogutakse teist aastat kontserdiga raha just selle tarvis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles