Lugemis- ja võistlemisrõõm käivad käsikäes

, klassiõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vanalinna kooli õpilased võistlesid taas Tähekese ja Hea Lapse e-viktoriinil.
Pärnu Vanalinna kooli õpilased võistlesid taas Tähekese ja Hea Lapse e-viktoriinil. Foto: Marje Vaan

Pärnu Vanalinna koolis on üha populaarsemaks muutunud lasteajakirjade Täheke ja Hea Laps lugemine. Peale lugemise osalevad meie kooli õpilased juba mitmendat aastat järjest üleriigilisel e-viktoriinil, kus tuleb ajakirjadest otsida vastuseid põnevatele küsimustele.

Sel aastal alustas meie koolist eelmiste aastatega võrreldes jälle rohkem võistluspaare – juba 20. Üle Eesti võttis võistlustest osa enam kui 500 võistluspaari ja läbida tuli kolm võistlusvooru. Viimasesse vooru jõudis lausa seitse meie kooli paari ja sealt pääses finaalmängu kolm Tähekese võistkonda ning üks Hea Lapse võistkond. Nüüd tuleb hoolega hakata lugema ajakirjade märtsikuu numbreid, sest just selle kohta tuleb osata vastata finaalmängu küsimustele 17. aprillil Saaremaal.

Olen kindel, et järgmisel aastal on osalejaid veel rohkem, sest ettevõtmine on väga tore. See toetab lastes lugemisharjumuste kujundamist, koostööoskust, teksti mõistmist ja muidugi väga olulist digipädevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles