Päikesejänku lasteaed ootab heategevuslikule kontserdile

, õppealajuhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Nurmsalu.
Sandra Nurmsalu. Foto: Jelena Rudi/Elu24

Laupäeva keskpäeval on kõik oodatud Päikesejänku lasteaia lastevanemate korraldatavale heategevuslikule kontserdile Pärnu raekoja saalis.

Kontserdil astuvad üles Sandra Nurmsalu ja Pille Piir, Olavi Kõrre, Tuuli ja Teet Velling, Robirohi ja Uku Madis Vainu, ansambel Tori Hobune, kellest pool on endised Päikesejänku kasvandikud.

Kontserdi tulu läheb väikestele päikestejänkudele ronilakompleksi ostu toetuseks. Ürituse eestvedaja ja patroon on Astrid Böning-Nõlvak, kes astub koos Olavi Kõrre, Eike Vellendi ja väikeste päikesejänkudega ka ise lavale. Ühtlasi on ta leidnud peale Päikesejänku vanemate lahkeid toetajaid, et avada kohvikunurk ja korraldada õnneloos.

Euronõuded ei luba mänguväljakule paigaldada vahendeid, millel puudub sertifikaat. Kuna laste turvalisuse huvides on oma aja ära elanud vahendid eemaldatud, vajaks mänguväljak hädasti uusi atraktsioone. Tunneme suurt heameelt vanemate algatuse ja toetuse üle.

Eri vanuses lastele mõeldud mängulinnak maksab 5000 eurot. Annetusi saab üle kanda Eesti Tulevikulapse SA arvele EE46 2200 2210 1190 5876 märgusõnaga „Ronila“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles