Pärnut külastavad Aserbaidžaani ajakirjanikud

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aserbaidžaani lipp.
Aserbaidžaani lipp. Foto: Internet.

Tänasest neljapäevani on Pärnus koolitusprojekti raames Aserbaidžaani ajakirjanikud, kelle külaskäiku organiseerib Tallinna ülikooli Balti filmi- ja meediakool.

Ajakirjanikud Aserbaidžaanist jõuavad Pärnusse täna õhtul ja lahkuvad neljapäeva hommikupoolikul. Homme on külalistel plaanis kohtumine Pärnu linnavalitsuse turismi peaspetsialisti Orvika Reilendi ja TÜ Pärnu kolledži esindajatega. Edasi suundutakse Maarja-Magdaleena gildi, kus välisajakirjanikel on võimalus osaleda töötoas. Kohtumised lõppevad visiidiga Tervise ravispaahotelli, kus külalised võtab vastu müügijuht Valeria Mjassojedova.

Välisministeeriumi ja Balti filmi- ja meediakooli koostöös sai alguse Aasia, Aafrika ja Ladina-Ameerika riikide ajakirjanike koolitusprojekt, millega seoses kutsutakse Eestisse igal kuul kuni käesoleva aasta septembrini kokku 12 gruppi ajakirjanikke.

Õppevisiidid on mõeldud ajakirjanikele, kes huvituvad meedia arengust Eestis ja Euroopa Liidus ja digitaalse meedia lahendustest. Projekti rahastatakse välisministeeriumi arengukoostöö ja humanitaarabi rahast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles