Maakoolid võtsid kunstis mõõtu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kattega pintslid.
Kattega pintslid. Foto: Urmas Luik

Pärnu maakonnakoolide kunstiolümpiaadi piirkonnavoor jagas auhinnakohti 7.–12. klassi õpilaste vahel.

7. klasside parim oli Eliise Talts Paikuse põhikoolist, teda õpetab Monika Vaher. Teiseks tuli Maria Mägi Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Kadri Karon) ja kolmandaks Markus Mangusson Vändra gümnaasiumist (Maiga Tamm).

8. klasside võitja Kelly Tomson õpib Jõõpre põhikoolis ja tema kunstiõpetaja on Ivi Sutt. Teise koha pälvinud Diana Edur on Maiga Tamme õpilane Vändra gümnaasiumis ja kolmandaks tulnud Julia Laidveed õpetab Paikuse koolis Monika Vaher.

9. klasside võidu viis Helen Pill Jõõpre kooli (õpetaja Ivi Sutt). Teise koha sai Kristiine-Liis Orav Vändra gümnaasiumist (Maiga Tamm) ja kolmanda Brigita Juske Tori põhikoolist (Tiia Kass).

7.–9. klassi koondarvestuses oli parim Kelly Tomson, talle järgnesid Diana Edur ja Eliise Talts.

10.–12. klassi esikoha võitis Häädemeeste keskkooli üheteistkümnendik Andra Rahe (Liie Juhkam), teise koha sai Vändra gümnaasiumi 11. klassis õppiv Janeli Lepla (Maiga Tamm) ja kolmandaks tuli Karen Adler Tõstamaa keskkooli 10. klassist (Inger Vahuvee).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles