Konkurss "Lauluaias" ootab mudilasi võistu laulma

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Raeküla Vanakooli keskus korraldab juba kaheksandat aastat järjest Pärnumaa koolieelikute lauluvõistlust „Lauluaias 2015 - viisiratast veeretades“.

Viis aastat tagasi alguse saanud konkursi uuendus ansamblite võistulaulmise kujul on osalejate hulgas üsna populaarne ja võimalik selgi korral.  

Analoogselt eelmiste aastatega korraldatakse tänavu eelvoorud eraldi päevadel ansamblitele ja solistidele, et mudilaste ja nende juhendajate päevad nii pikaks ei veniks.

Mudilasansamblite eelvoor on 10. aprillil, kahe- kuni seitsmeaastaste solistide eelvoorud toimuvad 17.-18. aprillil ja lõppkontsert tuleb 30. aprillil.

Osalema on oodatud kõigi Pärnu linna ja maakonna lasteaedade, huvikoolide, rahvamajade mudilasringide solistid ja ansamblid ning kõik teised laulusõbrad. Konkursile registreerimine lõpeb 31. märtsil.

Lisainfot ja registreerimisankeedi leiab Raeküla Vanakooli keskuse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles