Kaisa Pajusalu on neljakordne sisemaailmameister

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Pajusalul ei ole sisesõudmises Eestis ammugi ühtki vastast, ka on ta võitnud neli korda MMi ja ühe korra Inglismaal Euroopa meistrivõistlused.
Kaisa Pajusalul ei ole sisesõudmises Eestis ammugi ühtki vastast, ka on ta võitnud neli korda MMi ja ühe korra Inglismaal Euroopa meistrivõistlused. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti viimase aastakümne edukaim naissõudja, Pärnu kalevlane Kaisa Pajusalu võitis traditsiooniliselt USAs Bostonis peetaval sisesõudmise mitteametlikul MMil naiste absoluutklassis neljanda kuldmedali.

Üheksa aastat tagasi pärissõudmises juunioride maailmameistriks tulnud, seejärel U23 klassis kolm MM-medalit korjanud ja 2012. aastal ühepaadil Euroopa täiskasvanute meistrivõistluste pronksi teeninud Pajusalu sai taas pakkumise esindada Bostonis C.R.A.S.H-B nime all peetaval ergomeetrisõudmise tippvõistlusel sõudemasinaid tootvat firmat Concept-2.

Naiste eliitklassis osales seekord 129 võistlejat peamiselt USA ülikoolidest. Kaisa Pajusalule andis 2000 meetri distantsil võidu aeg 6.43,6; kaks järgmist, Lily Keane ja Maureen McAuligge USA Riverside Boat Clubist kaotasid talle juba 12 sekundiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles