Pärnumaa võõrustas Eesti valdade talimänge

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmekülgne spordimees Raivo Sala (paremal) teenis Jõulumäel teise auhinna.
Mitmekülgne spordimees Raivo Sala (paremal) teenis Jõulumäel teise auhinna. Foto: Ants Liigus

Eesti valdade talimängudel olid suuremate omavalitsuste kolm paremat Tartu, Tähtvere ja Paikuse ning väiksemate valdade pjedestaalile mahtusid Mäetaguse, Iisaku ja Kernu.

Kokku võisteldi juba 23. korda toimunud mängudel seitsmel alal. Enamikul spordialadest selgusid võitjad Tahkuranna valla spordibaasides, vaid mäesuusatamine korraldati Kuutsemäel ja lauatennisistid võtsid omavahel mõõtu Paikuse spordikeskuses.

Tahkuranna suusatajad võitsid Tartu järel ja Viljandi ees teise koha. Individuaalarvestuses teenisid meie sportlased kaks teist ja kaks kolmandat auhinda. Raivo Sala tunnistas M40 klassis vaid Raivo Pärnpuu (Viimsi vald) paremust ja Alvar Johannes Alev tuli meeste võistlusel tartlase Vahur Teppani järel teiseks. Kolmanda pjedestaaliastme hõivasid Kairit Paju naiste konkurentsis ja Sander Salusoo kuni 16aastaste poiste arvestuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles