Keskerakond uurib võimalust Pärnus võimuliitu minna

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Nõmm (IRL) pidi volikogu esimehe koha uuest aastast Andrei Korobeinikule (Reformierakond) loovutama. See tekitas olukorra, kus nii linnapea kui volikogu esimees on praegu Reformierakonnast.
Krista Nõmm (IRL) pidi volikogu esimehe koha uuest aastast Andrei Korobeinikule (Reformierakond) loovutama. See tekitas olukorra, kus nii linnapea kui volikogu esimees on praegu Reformierakonnast. Foto: Ants Liigus

Keskerakond kompab võimalust Pärnus Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) asemel võimuliitu minna, linnapea Toomas Kivimägi seda esialgu tõenäoliseks ei pea, kuid täielikult ei välista.

Pärnus on võimul koalitsioon, mis koosneb Toomas Kivimägi valimisliidust (11 kohta), IRList (kuus kohta) ja Reformierakonnast (viis kohta). 33-liikmelises volikogus on enamuse saavutamiseks vaja vähemalt 17 volikogu liikme toetust, ametlikult on koalitsioonil kohti 22.

Opositsioon on linnavalitsuse päästnud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles