Piletimäng: Volk ja Bella on kaks alasti neitsit

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Onu Bella ja Peeter Volkonski.
Onu Bella ja Peeter Volkonski. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel laupäeval, 14. märtsil jõuab Pärnu kontserdimajja Eesti esimene sit-down- komöödia “Kaks neitsit” milles laval naerutavad rahvast legendaarsed Peeter Volkonski ja Onu Bella.

Muu hulgas taaselustuvad meeste ühine valimiskampaania aastast 1994, kultusvideote valmimislood ja rariteetsed 1990ndate alguse sketšid nagu meeste omavaheline abielluminegi 1991. aastal.

Saadame ühe inimese koos kaaslasega Volgi ja Bella etendusele.

Võitmiseks vastake õigesti küsimusele “Mis on Onu Bella kodanikunimi?”.

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-postiaadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 11. märtsi keskpäevani piletimängu meilil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Millises TV3 show’s on Andrus Vaarik olnud kolm hooaega jutti kohtunik?” õige vastus on “Su nägu kõlab tuttavalt”.

Pühapäeval lähevad koos kaaslasega Endla teatrisse vaatama Andrus Vaariku Pärnu stand-up-etendust Ene Saks, Siiri Heindla ja Heli Liiv.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles