Pärnu tüdrukute korvpall on tõusuteel

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linna spordikooli korvpallitüdrukud ja treenerid on ühte hoidev seltskond.
Pärnu linna spordikooli korvpallitüdrukud ja treenerid on ühte hoidev seltskond. Foto: Urmas Luik

Pika töö järel (loodetavasti ajutiselt) kõrvale astunud korvpallikorüfee Maret Lingi õpilased Katrin Kallit ja Riinu Veber teevad nüüd ise korvpallitüdrukuid kasvatades head tööd, Pärnu spordikool on mõnes vanuseastmes juba Eestis liider.

Kui Eesti meistrivõistluste seise vaadata, siis mida noorem grupp, seda kõrgemal Pärnu tüdrukud seisavad. U19 klassis Pärnut veel osalemas pole, järgmine on U16 vanus ja seal on Pärnu LSK nõrgemas vahegrupis nelja võidu ning viie kaotusega viies.

U14 klassis lõpetas Pärnu spordikooli naiskond põhiturniiri seitsme võidu ja kaotusega neljandana ning pääses tugevasse vahegruppi, kolmes noorimas vanuses aga liider. U13 klassis juhitakse täisedu kümne võiduga, miniklassis ollakse täisedu kaheksa võiduga koos Kalev/Cramoga esimene-teine, makroklassis jagatakse üheksa võidu ja ühe kaotusega Tallinna Kaleviga juhtpositsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles