Audru laste muistendid jõudsid raamatusse

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste loodud muistendites seiklevad hunthiired, karud, lepatriinud ja metsavanad, langevad meteoriidid ja askeldavad nii Kalevipoeg kui Superman.
Laste loodud muistendites seiklevad hunthiired, karud, lepatriinud ja metsavanad, langevad meteoriidid ja askeldavad nii Kalevipoeg kui Superman. Foto: Erakogu

Esmaspäeval esitleti Jõõpre rahvamajas Audru valla laste kirjutatud muistendite ja omatehtud illustratsioonidega raamatut “Audru laste loomevakk II”.

Teos on järg 2011. aastal ilmunud laste kirjutatud muinasjutte sisaldanud raamatule “Audru laste loomevakk”. Mõlema raamatu idee autor oli Jõõpre kooli õpetaja Helle Kirsi.

Laste kaasabil loodud raamat sündis Audru valla õpilaste muistendikonkursist, mille eesmärk oli panna noori huvi tundma oma valla eri paikade vastu ja ärgitada neid oma mõtteid loovalt ja fantaasiaküllaselt kirja panema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles