Heilika Pikkovi reisiraamat hinnati parimaks

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjanike liidu majas anti üle autasud 2014. aasta seiklejale ja parimatele reisikirjanikele. Pildil Tiit Pruuli ja Heilika Pikkov.
Kirjanike liidu majas anti üle autasud 2014. aasta seiklejale ja parimatele reisikirjanikele. Pildil Tiit Pruuli ja Heilika Pikkov. Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Tallinnas kirjanike majas kuulutati välja 2014. aasta parim reisiraamat ja suurim seiklus.

Parima reisiraamatu preemia, mida juba seitsmendat korda annab välja reisibüroo Go Travel, läks tänavu jagamisele. Auhinna võitsid Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi vilistlase Heilika Pikkovi kirjutatud „Minu Jeruusalemm“ ja Enn Kaubi Antarktika raamatud „Imekaunis Antarktika“ ja „Armulugu Antarktikaga“.

„Need on teosed vanameistrilt, kes on raamatutesse pannud oma aastakümnete pikkused kogemused ja teadmised. Siin on nii isiklikku kogemust kui head populaarteaduslikku üldistust, mida igaüks lõunapooluse kohta peaks teadma,“ kommenteeris Go Reisiajakirja väljaandja Tiit Pruuli Antarktika raamatute edu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles