Teatripäev ootab noori

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaili Viidas soovitab kõigil gümnaasiuminoortel teatripäevast kindlasti osa võtta ja usub, et sellest jääb neile mälestus kogu eluks.
Kaili Viidas soovitab kõigil gümnaasiuminoortel teatripäevast kindlasti osa võtta ja usub, et sellest jääb neile mälestus kogu eluks. Foto: Urmas Luik

On viimane aeg panna ennast kirja, et saada osa kolmapäeval Pärnus aset leidvast suurest koolinoorte teatripäevast, kuhu tulevad töötubasid tegema ja teatri tagatubades toimuvast aimu andma oma ala professionaalid 14 teatrist ja kahest kõrgkoolist üle Eesti.

Päeva projektijuht, näitleja ja lavastaja Kaili Viidas lausus, et nooremate vanuseklasside töötoad on praktiliselt täis, kuid gümnaasiumiealiste osalus seni hõre.

Väga oodatud on noored osa võtma Endla teatri eriprojektist, mis annab harukordse võimaluse luua professionaalide juhendamisel ühe päevaga lavastus alates dekoratsioonide valmistamisest, helist ja valgusest kuni näitlemise ja lavastamise ning selle reklaamimiseni välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles