Mart Sookand viis pärnakaid Soome praktikale

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto seltsi algusaegadest: Mart Sookand (seljaga) ja Kalle Voolas koos abikaasadega lõunasöögil Pärnu restoranis. Sookandi kõrval Soome Vaasa Pärnu seltsi esimees Raimo Vahtera.
Foto seltsi algusaegadest: Mart Sookand (seljaga) ja Kalle Voolas koos abikaasadega lõunasöögil Pärnu restoranis. Sookandi kõrval Soome Vaasa Pärnu seltsi esimees Raimo Vahtera. Foto: Erakogu

Eesti Vabariigi 97. aastapäeval autasustas Pärnu nelja linnakodanikku vapimärgiga. Üks vapimärgi pälvinuist oli Mart Sookand.

Esmaspäeva õhtul oodati Sookandi peres külla linnavõimu esindajat üle andma vabariigi aastapäeval mehele omistatud tunnustust. Selleks puhuks olid kohal kaks lapselast oma abikaasadega ja lapselapselaps, kaheaastane Maria.

Pärast ajakirjaniku ja fotograaf Vadim Vlassovi saabumist kuulutas uksekell linnasaadiku tulekut. Pärnu linnavolikogu esimees Andrei Korobeinik astus sisse lillede, teenetemärgi ja tänukirjaga, peale selle kingituseks kaasas linna lipp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles