Pärnu Postimehe ajakirjanik võitis ajakirjanduspreemia

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Roosaar.
Teet Roosaar. Foto: PP

Eesti ajalehtede liit (EALL) avalikustas reede õhtul Tallinnas Õpetajate majas tseremoonial 2014. aasta ajakirjanduspreemiate võitjad.

Eesti ajalehtede liidu žürii valis möödunud aastal maakonnalehtedes ilmunud parimateks uudislugudeks Teet Roosaarelt Pärnu Postimehes 21., 22. ja 24. jaanuaril ilmunud „IRLi liige harjutab lapsi mokatubakaga“, „Lasteviina müümine sõltub ettevõtlikkusest“ ja „R-kiosk peatas Kickupi müümise alaealistele“.

Teised uudise kategooria nominendid olid Tiia Linnard Põhjarannikus 18. ja 20. juunil ilmunud lugudega Jõhvi võimuliidust, kes tahtis korraväliselt toetada oma liikme üritust, ja Raul Vinni Saarte Hääles 26. aprillil, 26. augustil ja 18. oktoobril ilmunud lugudega „Neetud laevavrakk tiksub rannikumeres suure reostuspommina", „Sõrve rannas avastati reostus" ja „Uuring tõestas: Kreeka laeva vrakk ongi ohtlik".

Arvamuse kategooria nominentide hulgas oli Kaupo Meiel Pärnu Postimehes 21. oktoobril ilmunud arvamusega „Maha lapsed!“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles