Pärnu rannas toimub augustis Weekend Festival

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjamaade suurim tantsumuusikasündmus Weekend Festival laieneb sel suvel esmakordselt Balti riikidesse ja toimub 6-8. augustini Pärnus.
Põhjamaade suurim tantsumuusikasündmus Weekend Festival laieneb sel suvel esmakordselt Balti riikidesse ja toimub 6-8. augustini Pärnus. Foto: Jani Kormu / Weekend Festival

Põhjamaade suurim tantsumuusikasündmus Weekend Festival laieneb sel suvel esimest korda Balti riikidesse ja toimub 6-8. augustini Pärnus.

Festivali peakorraldaja Hardi Loog lausus, et sündmuse toomisega Baltikumi soovitakse pakkuda enneolematut festivalikogemust siinse regiooni publikulegi. "Soome Weekend Festivalile on igal aastal leidnud tee järjest rohkem külalisi Baltikumist ja suure nõudluse tõttu oli loogiline samm tuua see pidu siinsele publikule ligemale. Soomes on festival igal aastal välja müüdud nädalaid enne ja Weekend Festival Baltic ootab ka Pärnusse kümneid tuhandeid tantsumuusikahuvilisi nii Eestist, Lätist, Leedust kui Soomest," lausus Loog. "Pärnu valiti välja peamiselt seepärast, et oleks võimalik ühendada Baltikumi tantsu- ja popmuusika sõpradele ranna- ja linnafestival, luues niiviisi täesti uus ja omanäoline festivalimudel, mida siin regioonis enne pole olnud."

Weekend Festival Baltic pakub külastajaile programmi mitmel laval ja eri atraktsioone festivalialal, ei puudu välisündmusele omased telklaagrid. Esimesed esinejad avalikustatakse 16. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles