Osavate kätega noored võtsid mõõtu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heegeldamine.
Heegeldamine. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Pärnu linna õpilaste käsitöö, kodunduse ja tehnoloogiaõpetuse konkursil jagasid auhinnakohti 8.–9. klasside õpilased.

Käsitöös oli kaheksandikest parim Victoria Konstaabel Ülejõe gümnaasiumist (õpetaja Mari-Liis Kirss), teise koha sai Delona Hook Raeküla koolist (Agne Jepiselg) ja kolmanda Sabrina Tsokalo Kuninga tänava põhikoolist (Elje Lõhmus).

Üheksandikest oli võidukas Andra Muhu Sütevaka humanitaargümnaasiumist (Ave Ojaberg). Teiseks tuli Meelike Kais Kuninga koolist (Elje Lõhmus) ja kolmandaks Hanna Andla Mai koolist (Helen Tinkus).

Kodunduses pälvis kaheksandikest kõrgeima koha Triin Kauber ja teise koha Eliise Maidlas Ülejõe gümnaasiumist (Mari-Liis Kirss), kolmas oli Elika Laur Raeküla koolist (Agne Jepiselg).

Üheksandate klasside esimene oli Janeli Arukask ja teine Kirke Linno Sütevakast (Ave Ojaberg), kolmanda koha sai Laura Kiviselg Vanalinna põhikoolist (Heli Liiv).

Tehnoloogiaõpetuses võitis kaheksandate klasside seas Elmar Roolaht ja teiseks tuli Rannar Tšepurin Ülejõe gümnaasiumist (Enn Kübar), kolmanda koha võttis vastu Diniito Toom Raeküla koolist (Eduard Kakko).

Üheksandate klasside esimene oli Villem Endel Tiits ja teine Hans Erik Malm Sütevakast (Peeter Laos), kolmas oli Daniel Paegle Vene gümnaasiumist (Grigory Nekhtsa).

Üleriigilisele konkursile lähevad käsitöös võistlema Andra Muhu, Victoria Konstaabel ja Delona Hook, kodunduses Janeli Arukask, Kirke Linno ja Triin Kauber. Tehnoloogiaõpetuses esindavad Pärnut Villem Endel Tiits, Hans Erik Malm ja Elmar Roolaht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles