Peterburi eriarstid tulevad Pärnusse tutvumistuurile

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mudaravila Tervise Medical Spa's.
Mudaravila Tervise Medical Spa's. Foto: Ants Liigus

Sankt Peterburgi eriarstid on tuleval nädalavahetusel Pärnus tutvumistuuril, mille peateema on Pärnu taastusravi. Visiidist võtab osa 68 arsti.

Külaskäigu eesmärk on esitleda Pärnu taastusravi võimalusi Peterburi eriarstidele, kes on huvitatud oma patsientide Eestisse ravile saatmisest, vahendas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Karin Õunap.

Korraldajatel on plaanis Pärnu taastusravist ülevaate andmiseks tutvustada kuni nelja raviasutust, korraldada teemakohane seminar, viia külalised Pärnu linnaekskursioonile ja korraldada neile töine õhtusöök.

Tutvumistuur Peterburi arstidele toimub Tervis Medical Spa eestvedamisel koostöös Pärnu linnavalitsuse ja Peterburi arstide ühinguga. Korraldajad teevad samuti koostööd Pärnu haigla, Viikingi spaahotelli ja Estonia Medical Hoteliga.

Peterburi arstide ühing on juba aastaid vahendanud patsiente Leetu ja koostöö sealsete raviasutustega on sujunud suurepäraselt. Samuti tunneb ühing huvi Eesti vastu, kuna Eestisse on patsientidel tunduvalt lühem tee tulla ja Eesti ja Peterburi vaheline transpordiühendus on hea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles