Tantsupäev tõi noored kokku

, 4H piirkonnajuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnuma 4H noored said kokku tantsupäevaks.
Pärnuma 4H noored said kokku tantsupäevaks. Foto: Erakogu

Pärnjõe põhikoolis oli noorteühingu Eesti 4H Pärnumaa piirkonna tantsupäev, mille teema oli „Minionidel külas“. Kaasa tuli tuua loomulikult banaane.

Nii tore oli taas kohtuda klubide Sindila, Jõõprekad, Dixie (Lõpelt), Ühikarotid (Paikuselt), A-rühm (Audrust), Karu-Katid (Juurikarult), Pärnjõe Semud ja Kärmed Tootsikad liikmete ja juhendajatega.

Üritus algas tantsudega, kus iga klubi esitas vähemalt ühe tantsu.

Sindila klubilt oli kaks sooloetteastet, Karu-Katid olid valmistanud ette tantsu-show’ mitmest tuntud tantsust. Klubi Kärmed Tootsikad esitas neli tantsu, lõpetuseks tantsitud kankaan oli ühtlasi üks populaarsemaid. Vahvad olid klubi Ühikarotid kõige pisemad tantsijad ja klubi Pärnjõe Semud, kes samuti esitasid mitu tantsu, vallatuim neist kasside tants.

Esinejaid oli väga palju ja numbreid nabatantsust kantri ning hiphopini. Tantsude vahel olid lühinäidendid, esinesid lauljad ja bänd.

Kui klubide etteasted said läbi, võttis ohjad klubi Sindila juhendaja Helle Vent, kes pani rahva line-tantsu tantsima. Seejärel tuletati meelde vana hea tuttav limbo.

Töötubades sai õppida ruumiliste kaartide ja tillukeste märkmike valmistamist, seda juhendas Maris Voksepp. Kaunistuseks rosettide nikerdamist õpetas Ereene Perner,  Pille Lehtemaa kutsus noori legotuppa, et meisterdada huvitavaid ehitisi.

Populaarne oli õudustuba, kuhu järjekord kuidagi lõppeda ei tahtnud. Vahva oli ka koos muffineid küpsetada.

Õhtu lõppes nagu alati diskoga. Saadi juurde palju toredaid sõpru.

Järgmisel päeval tantsiti taas. Seekord juhendas noori endine 4H liige Karin Uustal JJ-Street tantsukoolist.

Selleks korraks said tantsud selgeks. Suur tänu korraldajatele, klubile Pärnjõe Semud Kalli Rõõmusaare ja Kristin Ranna juhendamisel!

Taas kohtutakse Tootsis 2. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles