Kase aiand valmistub lilleuputuseks

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirle ja Hinno Kase kasvuhoonetes kirendavad naistepäeva lillejäägid, kevadlilled kergitavad potis juba päid ja lähinädalatel saavad mulda suvelilleseemned.
Sirle ja Hinno Kase kasvuhoonetes kirendavad naistepäeva lillejäägid, kevadlilled kergitavad potis juba päid ja lähinädalatel saavad mulda suvelilleseemned. Foto: Ants Liigus

Perekond Kase Sindis laiendas tänavu oma aiandit neljanda 240ruutmeetrise kasvuhoone võrra, et pakkuda ostjale senisest veel suuremas valikus lille- ja köögiviljataimi.

Kase aiandi leiab üles lihtsalt, sest linna sissesõidul märkab silm eramukrunti, mis äärest ääreni kaetud kasvuhoonetega. Aiandi silt annab märku, et võib auto kinni pidada ja minna asja lähemalt uurima.

Tegu on perefirmaga, kus kogu töö teevad ära juba viimased 15 aastat tandemina töötanud abikaasad Sirle ja Hinno Kase, suureks abiks kõrgkoolis õppiv perepoeg Kardo ja Hinno ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles