Ewert & The Two Dragons “Circles”

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Plaadi esikaas

Mul on teist korda õnn ja õud öelda midagi oma lemmikmuusikute kohta. Esimene oli Jäääär Söödi ning Tõuniga, nüüd võtan julgust arvustada Ewert & The Two Dragonsi kolmandat kauamängivat nimega “Circles”. Õnn seepärast, et mõlemad ansamblid mulle väga meeldivad, õud, kuna tuleb öelda, et on ka seda, mis pole justkui päris.

Kui küsite, miks on vinged biitlid ja Valgre, siis näen mina, et kaunite ja meeldejäävate meloodiate, nakatava rütmi, lihtsate ja lõpetatud muusikaliste fraaside ning omanäolise helikeele poolest. Omanäolisus, äratuntavus, meeldejäävus.

Aga selles on ka ohud. Teed hiti (olgu näiteks kasvõi Austraalia Midnight Oili “Beds are burning”), otsid, lähed kõrvalteedele ja rohkem ei leiagi. Või tambid sama hiti rida edasi ja vehid kolm plaaditäit “Lillekest rohus”. Aga – eks katsu hitti hiti järel sünnitada! Selleks pead tõesti Lennon või Valgre olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles