Pärnu rannad jäävad suurte uuendusteta

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel sadakond päeva ja siis naudivad Pärnu keskrannas praeguste jäämägede kohal tuhanded inimesed veeprotseduure.
Veel sadakond päeva ja siis naudivad Pärnu keskrannas praeguste jäämägede kohal tuhanded inimesed veeprotseduure. Foto: Ants Liigus

Ehkki Pärnu keskrand on ilusate suveilmadega rahvast viimse võimaluseni täis, ei hinda linn reaalseks hõivata senisest enam randu ehk Mai, Vana-Pärnu ja Raeküla randa.

„Keskranna taluvuspiir hakkab tõepoolest varsti saabuma ja rannas pakutavaid teenuseid (kaubandus, tualetid ja rannaala koristus) tuleb meil aasta-aastalt parema kvaliteediga pakkuda – seda tööd ka teeme,” tõdes Pärnu linnavalitsuse linnaarengu peaspetsialist Katrin Alliku, tuginedes oma vastuses keskkonna peaspetsialisti Sigrit Kasemetsa hinnangutele ja arenguteenistuse seisukohtadele.

Alliku nentis, et asjaosalised on korduvalt pidanud aru ja kaalunud võimalusi, kuidas suunata turiste ja teenuseid ka teistesse Pärnu linna randadesse, seni paraku konkreetsete tulemusteta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles