Loodus ja kaunid kunstid raamatukogus

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskraamatukogu lasteosakonnas on veel mõned päevad võimalik vaadata näitust "Loodus ja kaunid kunstid", kus üheskooas on  rõõmsat loomistööd teinud Pärnu lasteaialapsed ja nende õpetajad.
Keskraamatukogu lasteosakonnas on veel mõned päevad võimalik vaadata näitust "Loodus ja kaunid kunstid", kus üheskooas on rõõmsat loomistööd teinud Pärnu lasteaialapsed ja nende õpetajad. Foto: Erakogu

Keskraamatukogu lasteosakonnas on veel mõned päevad võimalik vaadata näitust "Loodus ja kaunid kunstid", kus üheskooas on  rõõmsat loomistööd teinud Pärnu lasteaialapsed ja nende õpetajad.

Tähelepanelik uudistaja leiab näituselt majadega palistatud promenaadi, uudse lahendusega autogaraaži, Toompea lossi ja torni nimega Pikk Hermann. Teatrisõbrad näevad  nukke, muusikasõbrad rohkearvulist pillikogu ja loodusesõbrad tuttavaid loomi, linde ning lilli. Aga mis kõige põnevam-  tööd on väikese viguriga.

Leidlikud kunstnikud on kasutanud erilisi materjale: männiokkaid, lehti, kasetohtu, rannaliiva, seemneid, kommipabereid ja korke. Vaataja võib kõrva taha panna mõnegi nutika idee, kuidas loodusega käsikäes kunsti teha.

Näituse pani kokku Pärnu linna lasteaiaõpetajate keskkonnakasvatuse aineühendus. Seekordne näitus on juba kümnes. Seda saab uudistada kolmapäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles