Toomas Tammela: "…… ….. …… ….."

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linna haldussuutmatust ära kasutanud Pärnu Haldusteenuste masin sõitis liikluseeskirja eirates rahumeeli üle Vana-Sauga jalakäijate silla.
Pärnu linna haldussuutmatust ära kasutanud Pärnu Haldusteenuste masin sõitis liikluseeskirja eirates rahumeeli üle Vana-Sauga jalakäijate silla. Foto: Urmas Luik

Vana-Sauga jalakäijate silla ees olev märk, mille kohaselt tohib seda ületada vaid jalgsi või jalgrattaga, ei lähe autojuhtidele, isegi mitte linnavalitsuse ametisõidukite juhtidele, suuremat korda: neljapäeval vuras sillast üle Pärnu Haldusteenustele kuuluv sõiduk.

“Mul šeff ütles, et sõida siit üle,” täitis silla ümbruse eest hoolt kandev Haldusteenuste töömees enda kinnitusel ainult ülemuse käsku. “Muidu peame ringiga sõitma, et siitpoolt koristada – see on absurd,” põhjendas ta.

Paraku selline põhjendus väga ei päde. “…… ….. …… …..,” prahvatas liikluseeskirja rikkumisest kuulda saanud linnavalitsuse liikluse spetsialist Toomas Tammela esmase emotsiooni pealt midagi, mille avaldamist lehes ta ei soovi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles