Superstaarisaates saab hääletada pärnaka poolt

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Tulver kulutas staarisaate teatrivooru salvestusel kohtunike otsust oodates üksjagu närve.
Georg Tulver kulutas staarisaate teatrivooru salvestusel kohtunike otsust oodates üksjagu närve. Foto: TV3

Sel pühapäeval selguvad TV3 show’ “Eesti otsib superstaari” kuuenda hooaja esimesed kolm finalisti, kui stuudiovooru esimeses otsesaates saab publik hääletada ka Pärnust pärit Georg Tulveri (21) poolt.

Tallinna tehnikaülikoolis tudeeriv Tulver läks saatesse viimasel hetkel venna ja sõprade õhutusel.

“Mul omal keerles mõte peas, aga väikevend ja sõbrad ikka õhutasid, et mine, mine,” rääkis Tulver.

“Eesti otsib superstaari” saated toimusid tänavu vaid Tallinnas ja Tartus, ometi jättis pärnakast noormees esimesse eelvooru minemata. “Tallinna eelvooru ajal kõhklesin,” selgitas Tulver. “Sõbrad ei olnud asjaga rahul ja nii võtsin end kokku ja läksin Tartusse.”

Kõhklema pani Tulverit ennekõike fakt, et erilist muusikalist haridust tal ei ole.

“Hakkasin põhikoolis õppides ise kitarri harjutama,” avas noormees. “Millalgi tundsin, et pillimängust jääb väheseks, ja hakkasin veidi ka laulmist harjutama. Olen käinud mõne korra eraõpetajate juures solistitunde võtmas.”

Nagu tagantjärele näha, oli saate eelvooru minek õige otsus. Pärnakas meeldis kolmele žüriiliikmele: Maarja-Liis Ilusale, Tanel Padarile ja Rein Rannapile. Vaid Jarek Kasar jäi kõhklevale seisukohale.

“Kindlasti oli edasipääs minu jaoks õnn, sest mul on üsna vähe esinemiskogemust,” arutles Tulver. “Aga nüüd olen muidugi rahul, et otsustasin konkureerida, sest olen jõudnud kõvale konkurentsile vaatamata väga kaugele.”

Eelvoorudest edasi pääsenud 88 õnnelikku kogunesid Laulasmaa spaasse teatrivooru, kus neil tuli žürii ette astuda suisa kolmel korral. Pärast iga etteastet saadeti osa lauljaid ära, nii et lõpuks jäi sõelale kümme noormeest ja kümme neidu, keda näeb “Superstaari” saate stuudiovoorude otsesaadetes.

“Kindlasti oli Laulasmaal pinge suurem kui eelvoorus, sest kõik olid väga head lauljad,” kirjeldas Tulver. “Enne žürii ette minekut ei kuulnud harjutamas enam kedagi, kes laulda poleks osanud.”

Noorte elu ei muutnud kergemaks seegi, et pärast iga esinemiskorda tegi žürii edasipääsenute kohta otsust tükk aega.

„Eesti otsib superstaari“ stuudiovoorudes on 20 artisti jagatud kahte saatesse. Sel pühapäeval esineb kümme noormeest, järgmisel nädalal kümme neidu. Näitsikute seas on võistlemas samuti kaks pärnakat.

Mõlemast saatest pääseb publiku hääletusel finaali kolm paremat. Nende jaoks, kes edasi ei saa, toimub kolmas, lohutussaade, kust pääseb finaali veel neli võistlejat.

Mida esitab Tulver pühapäevases saates, ta öelda ei tohtinud, küll on noormees enda kinnitusel näinud saate nimel tublisti vaeva.

“Usun, et saan hakkama,” oli Tulver positiivne. “Muidugi loodan, et kõik sõbrad hääletavad minu poolt.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles