Fotod: Enamik Pärnumaa päästjaid kihutas Paikuse valla põlengut kustutama

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul reageeris suur osa Pärnumaa päästekomandodest Paikuse valla Tammuru küla tulekahjuhäirele, kus põles suurel maa-alal olmeprügi.

Lääne-Eesti päästekeskuse pressiesindaja teatel said päästjad laupäeva õhtul kella 20.37 ajal väljakutse Pärnumaale Tammuru külla, kus esialgse info kohaselt põles hoone.

Kohapeal selgus aga, et ühe ettevõtte hoonetest eemal asuval hinnanguliselt 20x30 meetrisel platsil põleb lahtise suure leegiga olme- ja ehituspraht. Et põleng asus metsale lähedal, anti sellele kõrgeim ohuhinnang.

Lisaks Pärnu päästjatele tõttasid tulekahju kustutama Häädemeeste ja Vändra komandode põhi- ning paakautod ning Sindi vabatahtlikud päästjad.

Enne kella 22 said päästjad põlengu kontrolli alla ja Häädemeeste ning Vändra meeskonnad lubati komandodesse tagasi. Kohale jäid küll nende komandode paakautod.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles