David Guetta esineb suvel Pärnus!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uskumatu saab teoks. David Guetta tuleb augustis Pärnusse.
Uskumatu saab teoks. David Guetta tuleb augustis Pärnusse. Foto: Reuters

Tänavu augustis Pärnus toimuva Põhjamaade suurima tantsumuusikasündmuse Weekend Festival üks peaesinejaid oma Prantsusmaa DJ David Guetta.

Guetta, kelle varamusse kuuluvad muu hulgas superhitid "Titanium", "When Love Takes Over" ja "Without You" esineb Pärnus 6-8. augustini Weekend Festival Balticul.

Samuti astuvad publiku ette Hardwell, Robin Schulz ja Felix Jaehn Saksamaalt.

Ürituse pressiesindaja Gunnar Viese teatel näeb Pärnus esinemas veel selliseid artiste, nagu Example + DJ Wire (UK), Darude (Soome), Tungevaag & Raaban (Norra/Rootsi), Heavyweight (Soome), Super8 & Tab (Soome) ja põhjanaabrite tõusev täht The Second Level.

Soomest alguse saanud Weekend Festival on publiku hulgas aastatega tuntust kogunud kui muusikapidu, kus näeb ja kuuleb kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste.  

Weekend Festival Baltic pakub külastajaile programmi mitmel laval ja palju muid atraktsioone festivalialal, ei puudu välisündmusele omased telkimisaladki.

Peakorraldaja Hardi Loog lausus, et sündmuse toomisega Baltikumi soovitakse pakkuda enneolematut festivalikogemust siinse regiooni publikulegi. Festivali ajal on käigus eritransport Pärnusse nii Tallinnast kui Riiast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles