Mürakarukool saab kolmeaastaseks

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu keskraamatukogus tegutsev Mürakarukool tähistab tänavu märtsis kolmandat aastapäeva.
Pärnu keskraamatukogus tegutsev Mürakarukool tähistab tänavu märtsis kolmandat aastapäeva. Foto: Erakogu

Sel kolmapäeval ootab Mürakarukool kõiki 1,5-4 aasta vanuseid poisse-tüdrukuid Pärnu keskraamatukogu saali sünnipäevalaule laulma, sest nende kool saab kolmeaastaseks.

2012. aasta kevadisel emakeelepäeval tuli raamatukokku poolsada pisipõnni, et avada Mürakarukool. „Sestpeale sõidavad mürakarud kaks korda kuus raamatukogu uksest sisse, pargivad kärud garderoobi kõrvale, võtavad oma isiklikud juhid ehk emad-isad, vanaemad-vanaisad või hoidjad käekõrvale ja lähevad sõnu ja samme õppima,“ ütles keskraamatukogu lasteteeninduse peaspetsialist Signe Peeker.

Esimese korruse looduspildiga saalis ootab poisse ja tüdrukuid kena lauluhääle ja eri pillidega õpetaja Katrin Hildunen-Alvela. Korvitäis põnniraamatuid samuti. Läbi mängitakse vanu armsaid, aga varuks on ka uusi ja erilisi mänge. Sünnipäevatundi on oodatud juba suureks kasvanud mürakarudki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles