Poeletil olnud kookoniga banaan tekitas ämblikuhirmu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus kauplusest avastatud kookoniga banaan.
Pärnus kauplusest avastatud kookoniga banaan. Foto: Erakogu

Eile õhtul Pärnus kauplusest puuvilju ostnud naine avastas banaanil valge kookoni ja avaldas suhtlusvõrgustikus Facebook tehtud postituses kartust, et tegemist võib olla maailma ühe mürgisema ämblikuliigi, Brasiilia rändämbliku järeltulijatega. Pärnu minizoo omanik Peeter Põldsam kinnitas, et banaanile sattunud ämblikukookon inimestele ohtlik pole.

"Enamik teist on kindlasti lugenud artiklit mürgistest banaaniämblikutest. Läksime pärast trenni Pärnu Keskuse Delice'i toidupoodi ja voila! banaaniletilt avanes kahtlaselt sarnane pilt artiklis nähtuga," kirjeldas Pärnus poeletilt avastatud kookoniga banaanist pilti teinud naine oma Facebooki kontol.

„Tegemist ei olnud ämbliku, vaid ämbliku kookoniga. Ühest pundist paar banaani ära võttes tuli nähtavale pundi keskel olnud banaani peal kookon. Kuna olime banaaniämbliku artiklit lugenud, tundus pilt kahtlaselt sarnane. Tegin banaanist pilti ja viisime banaani saaliteenindaja kätte, kes läks sellega lattu. Hiljem läks teenindaja meist poes mööda ja ütles, et nad hävitasid selle,“ rääkis naine Pärnu Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles