Saagu Valgus jõudis Pärnumaale

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus mängutuba on avamiseks valmis. Selle üle tunnevad rõõmu ettevõtmise algatajad Pärnus Terje Koikson ja Ester Luuken ning Saagu Valguse eestvedaja Siiri Sisask.
Uus mängutuba on avamiseks valmis. Selle üle tunnevad rõõmu ettevõtmise algatajad Pärnus Terje Koikson ja Ester Luuken ning Saagu Valguse eestvedaja Siiri Sisask. Foto: Ants Liigus

Laulja Siiri Sisaski algatatud liikumise Saagu Valgus Pärnusse laienenud tegevus sai reedel uue võimaluse, kui ühenduse kaupluses avati lastele mängu- ja tegevustuba.

Avamisele tulnud Saagu Valguse algataja Siiri Sisask rõhutas, et liikumise peatähelepanu on lastel. “Meie eesmärk on jõuda abivajavate lasteni,” ütles Sisask, kes soovib, et ühiskond hooliks ka neist lastest, kes kodus abi ei saa.

Võru Saagu Valguse eestvedaja Piret Haljend lisas, et tähtis on jõuda vanematenigi, sest on kodusid, kus pole ei pereväärtusi ega traditsioone, kuid selles pole lapsed süüdi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles