Pärnu kontserdimajas helindatakse filmi

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnaorkestri peadirigent Jüri Alperten, filmile “Supilinna salaselts” muusika loonud Liina Kullerkupp ja kontsertmeister Anu Mänd heitsid vahel pilgu noodilehele lausa kolmekesi korraga, kui orkester vaikis.
Linnaorkestri peadirigent Jüri Alperten, filmile “Supilinna salaselts” muusika loonud Liina Kullerkupp ja kontsertmeister Anu Mänd heitsid vahel pilgu noodilehele lausa kolmekesi korraga, kui orkester vaikis. Foto: Ants Liigus

Pänu linnaorkester on Jüri Alperteni dirigeerimisel juba teist päeva hõivatud lastefilmi “Supilinna salaselts” muusika salvestamisega kohaliku kontserdimaja suures saalis.

Eile keskpäevaks oli muusikat salvestatud küll alles nappide minutite jagu, kuid filmile muusika kirjutanud noor helilooja Liina Kullerkupp ütles, et Pärnu orkester on tubli ja töökas ning salvestusega peab kahe päevaga ühele poole saama.

Film, mida hakati üles võtma mullu kevadel, ongi juba monteeritud ja tähtsa komponendina tuleb nüüd pildile muusika juurde salvestada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles