Vutiklubi Poseidon korraldab lasteaedade päeva

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poseidoni väikesed jalgpallurid treeningul.
Poseidoni väikesed jalgpallurid treeningul. Foto: Erakogu

Laupäeval, 21. märtsil toimub Uulu spordi- ja kultuurikeskuses jalgpalliklubi Poseidon lasteaedade päev, kus saavad esimese võistluskogemuse paljud noored Poseidoni pallurid ja oma esimese võistluse peavad maha suvel Eesti noorte meistrivõistlusi mängima hakkavad E-klassi tüdrukud.

„Soovime teha traditsiooniks, et vähemasti üks selline turniir toimub nii talvel kui suvel,“ kommenteeris ettevõtmist klubi noortesuuna juht Joonas Einfeldt.

„Meil on suurepärased väljakud Uulus, Sindis, Surjus ja Häädemeestel, seega soovime neid väikseid turniire korraldada rotatsiooni korras,“ kirjeldas Einfeldt. Ta väljendas heameelt, et E-klassi tüdrukudki saavad esimese võistluse kogemuse vabamas õhkkonnas turniiril.

Einfeldti ütlust mööda treenivad JK Poseidoni klubis nelja lasteaia väga tublid poisid ja tüdrukud, kelle mänge on oodatud vaatama ja neile kaasa elama kõik lapsevanemad.

Pärnu JK Poseidon on 2013. aastal loodud klubi, mis tegeleb sihipärase ja mõtestatud tööga jalgpalli arendamisel Pärnumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles