Politsei ei leidnud Sutil ka väärteosüüd

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Sutt.
Priit Sutt. Foto: PP

Kui keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo lõpetas Pärnu lasteküla kunagise juhataja Priit Suti tegevuse uurimise juba mullu sügisel, siis nüüdseks on oma menetluse lõpetanud Lääne prefektuur, leidmata mehe tegevuses väärteosüüdki.

Mullu aasta alguses alustas keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo Suti tegevuse uurimist omastamist käsitleva paragrahvi alusel. Pärnu linnavalitsus palus politseil uurida väikebussi liisingulepingu enne tähtaega lõpetamist, lauatenniselaua ja lastejalgratta saatust ja muid lastekülas tehtud kulutusi.

Linnavalitsuse peaetteheide oli, et Sutt lõpetas linnavalitsust teavitamata enne tähtaega lastekülale liisitud Nissan Primastari väikebussi lepingu ja Swedbank Liising müüs selle osaühingule Mõtle Suurelt, mis on registreeritud Suti kodusel aadressil. Linnavalitsus oleks tahtnud ise bussi välja osta, sest pidas selle jääkväärtust turuhinnast väiksemaks, kirjutas Pärnu Postimees toona.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles