Noortekogu ärgitab kirjutama

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linna noortekoogu loodab kirjandivõistlust välja kuulutades õpilaste huvile oma mõtteid jagada.
Pärnu linna noortekoogu loodab kirjandivõistlust välja kuulutades õpilaste huvile oma mõtteid jagada. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Pärnu linna noortekogu korraldab kirjandivõistluse, kuhu ootab osalema Pärnumaa kõikide põhikoolide ja gümnaasiumide õpilasi.

Võistluskirjanditeks pakub noortekogu kolme teemat: „Seljakotiga läbi Euroopa“, „Ühiskond ei salli teisitimõtlejaid“ ja „Pärnu 50 aasta pärast“.

„Ühelt poolt on kirjand üks paljudest enesesse vaatamise võimalustest, teisalt aga viis, kuidas jagada oma mõtteid ja hoiakuid teistega. Fantaasial võib lasta vabalt voolata, sest pealkirjagi saab autor ise sõnastada,“ rääkis noortekogu pressiesindaja Laura Raag.

Hindajad loodavad, et tänavune võistlus pakub huvi noortele, emakeeleõpetajatele ja klassijuhatajatelegi.

Times New Roman kirjastiilis ja kirjasuurusega 12 vormistatud kirjandi maksimumpikkus võib olla kaks A4 lehekülge. Kirjandid tuleb saata 15. aprilliks aadressil noortekogu.kirjand@gmail.com ja lisada oma kontaktandmed.  

Võistluse parimaid töid premeeritakse. Parimate töödega saab tutvuda Pärnu linna noortekogu blogis ja pärnu.ee vahendusel.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles