Soomaal pakutakse taas kohvi

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvi valmistamine. Foto on illustreeriv.
Kohvi valmistamine. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Laupäeval, 21. märtsil saab teoks rohelise jõemaa koostöökogu piirkonnas tegutsevate ettevõtjate ja seltside üritus „Kaks kohviringi ümber Soomaa“, mille raames avatakse keskpäeval ühepäevakohvikud.

Pärnumaal pakuvad seltskonda tänavu Viira arendusselts Viira koolis, Kodukõrts Jõesuus, kohvik Florinda Paikusel, Aidakohvik Toris, Jakobsoni talumuuseum Kurgjal, Pärnu-Jaagupi tuletõrjeselts, Põnka puhketalu Tori vallas ning Halinga vallas Kaelase külas Õuna kinnistul saab tutvuda õuntest siidri tootmisega, samuti tutvustatakse seal puidu väärindamisest saadud tooteid. Randivälja külas Tori vallas on kohviringi uksed avanud Klaara-Manni puhkemaja.

Ürituse eesmärk on rohelise jõemaa ja Soomaa piirkonnas tegutsevate ettevõtjate ja seltside tegemiste tutvustamine külastajatele, pakkudes külalistele mõnusat ajaveetmist heas seltskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles