Pärnu uue golfikeskuse avamine lükkub suve lõppu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu uue golfikeskuse Pärnu Bay Golf Resort rajamine on jõudnud niikaugele, et käsil on klubihoone vundamendi ehitamine; seoses protsesside venimisega on keskuse avamine siiski lükatud 1. juunilt suve lõppu.
Pärnu uue golfikeskuse Pärnu Bay Golf Resort rajamine on jõudnud niikaugele, et käsil on klubihoone vundamendi ehitamine; seoses protsesside venimisega on keskuse avamine siiski lükatud 1. juunilt suve lõppu. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu uue golfikeskuse Pärnu Bay Golf Resort rajamine on jõudnud niikaugele, et käsil on klubihoone vundamendi ehitamine. Seoses protsesside venimisega on keskuse avamine siiski lükatud 1. juunilt suve lõppu.

"Meil käib vundamendi rajamine ja Eston Ehitus on firma, mis klubihoonet ehitab," ütles keskust rajava Golfer OÜ juhatuse liige Urvo Martens.

Martens lisas, et keskuse avamine lükkub algselt plaanitud 1. juunilt edasi. "Praeguse ehituslepingu tähtaeg on augusti lõpp, selles osas oleme kokku leppinud," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles