Rõivadisainer kutsub lapsi rõivaid kujundama

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moelooja Lyane Lind julgustab lapsi oma fantaasialendu ära kasutama ja kujundama rõivaid, mida väikesed rõivadisainerid ise meelsasti kannaksid.
Moelooja Lyane Lind julgustab lapsi oma fantaasialendu ära kasutama ja kujundama rõivaid, mida väikesed rõivadisainerid ise meelsasti kannaksid. Foto: Urmas Luik

Pärnakast lasterõivaste disainer ja lasteriiete tootemargi ISEkids omanik Lyane Lind korraldab lastele moedisainikonkursi, kuhu noored moeloojad saavad esitada oma ettekujutuse lemmikrõivaesemest.

Lyane Linnu sõnutsi ootab ta konkursile osalema moehuvilisi lapsi, kes ei ole ehk poest leidnud kleiti, mis kangesti meeldiks, või kellele meeldib mood ja rõivaste kujundamine.

Võistlusele esitatud riietusesemed peavad olema sellised, mida lapsed ise tahaksid kanda. Konkurss on avatud nii tüdrukutele kui poistele ja osalejatele ei ole vanusepiirangut seatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles