Kontsert aitas lasteaiale ronilakompleksi ostuks raha koguda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Päikesejänku lasteaia laste heaks toimus heategevuskontsert, mille korraldas lastevanemate loodud Eesti tulevikulapse sihtasutus, kontserdi kunstiline juht ja patroon oli Astrid Nõlvak.

Raekoja saalis toimunud kontserdil esinesid Tuuli ja Teet Velling, Sandra Nurmsalu ja Pille Piir, Olavi Kõrre, Eike Vellend, Robirohi ja Uku Madis Vainu, Tori Hobune, Väikesed Päikesejänkud ja Astrid Nõlvak. Kohapeal oli avatud kohvik ja toimus õnneloos, mille tulud läksid samuti Päikesejänku lasteaia heaks. Kontserdi eesmärk oli koguda raha Päikesejänku lasteaia lastele ronilakompleksi ostuks.

Pedagoogide esindaja hoolekogus Edith Leht jäi sündmusega väga rahule. "Kõik oli suurepärane ja oleme õpetajatega väga uhked, et selline üritus sai ette võetud ja me hakkama saime. Suur ja südamlik tänu kuulub kõigile, kes kaasa aitasid, sealhulgas toetajatele ja Astrid Nõlvakule, kes hingega ja väga aktiivselt aitas üritust korraldada,“ sõnas Leht.

Ronila ostuidee tuli esile septembrikuu hoolekogu laiendatud nõupidamisel ehk vanematekogus. Laste unistuste täitumiseks on korraldatud veel teisigi heategevusüritusi. Lapsevanem Agnes Pulga ettepanek kutsuda ellu ülelinnaline heategevuskontsert aitas eesmärgile oluliselt lähemale.

Hoolekogu aseesimees Riina Looring on samuti rahul. "Teenisime kontserdiga 1355 eurot ja seda kõike tänu headele inimestele, kes tulid kontserdile ja ostsid pileti või saatsid oma toetussumma arvele."

Kontserdi patroon Astrid Nõlvak ühineb tänusõnadega ja kiidab lapsevanemaid. "Kontserdi kunstilise juhina olen väga rõõmus ja tänulik muusikutele, helimeestele, lilleseadjatele ja teistele vabatahtlikele, kes andsid oma panuse kontserdi õnnestumiseks, ning inimestele, kes ei pidanud paljuks laupäeval kontserdile kohale tulla ja ronila ostule kaasa aidata,“ ütles ta. „Et ükski ettevõte ega erakond, kelle poole pöördusime, rahaliselt õlga alla ei pannud, tahan eriliselt tunnustada lapsevanemaid ja sedapuhku isasid, kes pakkusid välja ronilakompleksi turvaala parema ja soodsama lahenduse ning on valmis töödel abiks olema.“

Jäänud on veel koerasaba – 345,66. Kes soovib aidata, saab oma toetussumma kanda Eesti Tulevikulapse SA kontole EE462200 221011905876 märksõnaga „ronila“. Avamispidu on planeeritud maikuus, kuhu tuleb laulma Brigita Murutar. Infot kõige selle kohta võib peagi leida Pärnu Päikesejänku lasteaia FB lehelt, kus on üleval Haide Rannakivi imelised fotod heategevuskontserdist.

Suur tänu koostööpartneritele, kes toetasid toodete ja reklaamiga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles