Video: pärnakad tutvusid USA sõjaväelaste ja nende varustusega

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kesklinnas olid keskpäevaks kõik parkimiskohad hõivatud ja suur rahvahulk tungles Keskväljakul, et Ameerika Ühendriikide sõjamasinatele pilk heita.
Pärnu kesklinnas olid keskpäevaks kõik parkimiskohad hõivatud ja suur rahvahulk tungles Keskväljakul, et Ameerika Ühendriikide sõjamasinatele pilk heita. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna Tapalt Saksamaale kodubaasi teele asunud USA 2. ratsaväerügemendi kompanii jõudis keskpäevaks Pärnusse, kus pärnakad said sõjaväelaste ja nende varustusega tutvust teha. Huvi oli üpris suur ja kõige rohkem taheti sõjaväelastega koos pilti teha.

Pärnu kesklinnas olid keskpäevaks kõik parkimiskohad hõivatud ja suur rahvahulk tungles Keskväljakul, et Ameerika Ühendriikide sõjamasinatele pilk heita. Sõdurid olid lahked, lubasid kõike vaadata ja poseerisid samuti meelsasti, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Kõige suuremat huvi soomustransportööride vastu tundsid mõistagi lapsed. Eriti sooviti sõiduki peale pääseda. Ameeriklastel tuli sinna tõsta kümneid lapsi ja küllap olid nad õhtuks päris väsinud. Et nii palju rahvast kohale tuli, üllatas Kaitseliidu Pärnumaa malevat, kelle korraldada kohtumine oli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles