Pärnumaa vabaerakondlasi asub juhtima Heli Künnapas

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heli Künnapas.
Heli Künnapas. Foto: Sigrid Absalon

Vabaerakonna Pärnumaa piirkonnal oli eile üldkoosolek, kus analüüsiti valimistulemusi, valiti juhatus ja selle esimees.

Üldkoosolekul valitud juhatusse kuuluvad Igor Jakobson, Heli Künnapas, Jaanus Ojangu, Rein Prins ja Enn Rähn. Juhatus valis enda seast esimeheks Heli Künnapase ja aseesimeheks Jaanus Ojangu.

Valimistulemusi analüüsides nenditit, et kui üldiselt võib erakond riigikogu valimistel saadud häälte arvuga rahule jääda, siis Pärnumaal nii hästi ei läinud ja Vabaerakond siit ühtegi mandaati ei saanud.

„Jaanus Ojangu hinnangul võiksime endale hindeks anda nelja kahe miinusega. Samal ajal olid vastastel Pärnumaal tugevad kandidaadid, nii et konkurents oligi kõva,“ seisab erakonna teates.

„Vabaerakonna jõudmine riigikogusse oli kõigile liikmetele ülioluline saavutus,“ sõnas Pärnumaa piirkonna juhatuse esimees Heli Künnapas. „See aga tähendab, et nüüd algab senisest veel suurem töö.“

Vastse juhatuse esmased ülesanded on erakonna teatel tegevuskava paikapanek, liikmeskonna kasvatamine ja valmistumine 2017. aasta kohalike omavalitsuste valimisteks. „Liikmete informeerimine ja kursisolek on Vabaerakonnas algusest saadik väga oluline olnud, nii planeeritakse vähemalt algul Pärnumaal piirkonna avatud koosolekuid pidada kord kuus, kuna ühiselt tuleb palju teemasid läbi arutada,“ lisas Künnapas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles