Ühisgümnaasiumi külastavad välispartnerid

, Ühisgümnaasiumi huvijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ühisgümnaasium.
Pärnu ühisgümnaasium. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu ühisgümnaasiumis on sel nädalal Erasmus+ projekti raames kümme õpetajat ja kakskümmend õpilast Poolast, Küproselt, Türgist ja Itaaliast.

Projekti „Equal Opportunity of Learning Skills Increasing the Level of Employability“ eesmärk on karjäärinõustamisüksuste loomine kooli, õpetajatest karjäärinõustajate väljakoolitamine, formaalse ja mitteformaalse hariduse sidustamine, õpilaste paranenud õpioskused ja sotsiaalsed ning interkultuurilised pädevused, heade õpetamispraktikate vahetamine.

Nädala jooksul tutvutakse kooli ning Eesti haridussüsteemi ja kultuuriga, külastatakse Pärnumaa kutsehariduskeskust, tutvutakse Pärnu muuseumi ja Endla teatri tööga ning käiakse riigikogus, Lennusadamas ja C. R. Jakobsoni talumuuseumis Kurgjal.

Esmaspäeva õhtul on kooli saalis kultuuride õhtu, kus iga riik tutvustab oma eripärast kultuuri ja pakub oma maale omaseid suupisteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles