Heli Künnapase konserveeritud sinilinnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koos elukaaslase Herlendiga on Helil nüüdseks neli väikest last ning hobitalu, kus kasvavad lambad ja hobused ning sünnivad järgmised kirjatükid. Raamat “Minu ilus elu maal” algas pidevatest küsimustest “Kuidas te selle kõigega hakkama saate?”.
Koos elukaaslase Herlendiga on Helil nüüdseks neli väikest last ning hobitalu, kus kasvavad lambad ja hobused ning sünnivad järgmised kirjatükid. Raamat “Minu ilus elu maal” algas pidevatest küsimustest “Kuidas te selle kõigega hakkama saate?”. Foto: Ants Liigus

Lasterikas Halinga valla taluperenaine, teoloogist sotsiaalpoliitik ja kirjanik Heli Künnapas (33) jäädvustab oma elu ja kulgemise etapphaaval raamatutesse.

Eriti siis, kui järgmine etapp tundub kõrvaltvaatajale eelmise eituse või isegi lammutusena, tuleb kirjutada järgmine raamat. Nii kirjeldabki Heli pärast korteriasukast bürookeksutaja lugu uusraamatus „Minu ilus elu maal“ oma talu valimise ja rajamise saagat. Sealt edasi tuleb aga seniste unistuste ülevaatamise talletus, sest Heli on möödunud augustist näinud pereisa Herlendit iga seitsme nädala tagant ja voorinud isegi Soome vahet.

Mis oleks, kui tekitaks järgmise raamatu sellest, kuidas nad Soomes talu rajamiseks raha teenisid? Ei. Tuleb hoopis eluperiood, mil naine alustab kolmandat korda, oma isiklikust kogemusest lähtudes koguduse juurde perekeskuse loomist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles