Pärnu lõvid aitavad nägemishäiretega lapsi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lions Club Hamelni president Markus Jähn (vasakul) koos Pärnu klubi presidendi Andres Metsoja ja Eesti Lions-piirkonna teise asekuberneri Raivo Kokseriga meeneid vahetamas.
Lions Club Hamelni president Markus Jähn (vasakul) koos Pärnu klubi presidendi Andres Metsoja ja Eesti Lions-piirkonna teise asekuberneri Raivo Kokseriga meeneid vahetamas. Foto: Urmas Luik

Pärnu lõvide algatusel kogutakse raha Pärnu Mai lasteaia nägemispuudega mudilastele sünoptofoori muretsemiseks, ligemale 10 000 eurot maksva aparaadi ostuks annetas seemne sõprusklubi Saksamaalt.

Lions Club Pärnu president, eelmine maavanem ja vastne riigikogu liige Andres Metsoja rääkis, et varem on Pärnu lõvid koostöös Saksa Hamelni klubiga toetanud Mai lasteaiale pimekirja raamatute valmistamist. Seekord on seatud eesmärgiks sünoptofoor, millega saab treenida silmalihaseid ja ravida kõõrsilmsust.

Kogumiskerad Lionsi logo ja seletava kirjaga on väljas Kaubamajakas, Tervise ja Viikingi fuajees ning Hedoni spaas. Annetusi sünoptofoori muretsemiseks saab teha klubi kontolegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles