Pärnu restoranide nädal täidab söögikohtade kõrval hotelle

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoranide nädal on andnud Pärnu toitlustuskohtade kokkadele võimaluse paremini tuttavaks saada ja koostööd teha. Osalejate hulgas on väiksema kogemusega tegijaid ja pikema staažiga kokki.
Restoranide nädal on andnud Pärnu toitlustuskohtade kokkadele võimaluse paremini tuttavaks saada ja koostööd teha. Osalejate hulgas on väiksema kogemusega tegijaid ja pikema staažiga kokki. Foto: Silver Gutmann

Aprilli esimesel nädalavahetusel startiv Pärnu restoranide nädal toob suvepealinna rohkelt külalisi, kes ei põika siia ainult korraks einestama, vaid jäävad Pärnusse ööbima.

“Huvi restoranide nädala vastu on suur,” kinnitas teemanädala projektijuht Kadi Elmeste. “Kui restorani nädala ideega mõne kuu eest välja tulime, lootsime, et pakume eelkõige pärnakatele võimalust kodust välja tulla ja kohalikke restorane avastada. Nüüd on näha, et huvi on mujalt tulijatelgi.“

Inimesed broneerivad hotellitube ja teevad Pärnusse tuleku plaane. Uuritakse-küsitakse, kuidas saab restoranis lauda kinni panna ja millised söögikohad osalevad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles