Selgeltnägijad aitavad õnnetuid pärnakaid

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Appi tuleb selgeltnägija" filmis Pärnus.
"Appi tuleb selgeltnägija" filmis Pärnus. Foto: TV3

Kolmapäeva õhtul näeb TV3 sarjas “Appi tuleb selgeltnägija” kuidas Ilona Kaldre ja Aljona Orlova püüavad aidata pärnakaid Karoliinet ja Kristot. Esmalt sai pereisa ehitusel raske trauma, seejärel kaotas paar lapse.

TV3 pressesindaja Annely Adermanni teatel pöördus Pärnu pere saatesse, sest nende elu on viimased kaks aastat olnud kui õudusunenägu.

Kõik algas 2012. aastal, kui Kristo kukkus ehitusel. Tema jalad jäi küll alles, kuid paranemine oli pikk. Ka oma esimese lapse sünnitusele tuli mehel minna kipsis jalaga. 

Karoliine rasedus oli kulgenud rahulikult ja haiglasse jõudes ennustati sünnitusele kerget kulgu, kuid kõik läks vastupidi. Naisele tehti keisrilõige, mille käigus lõigati lapsele skalpelliga sentimeetri kaugusele silmast haav. 

Kõige hullem oli aga veel ees - kui nende tütar oli vaid seitsmekuune, diagnoositi tal leukeemia. Pärast kaheksat kuud võitlust haiglas tuli vanematel oma lapsega hüvasti jätta. 

Perekond on sügavas leinas ja neid vaevab küsimus: “Miks see kõik juhtus?”. 

Noorte rasket seisu läksidki lahti harutama selgeltnägijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles