Taaskasutusnäitus väärtustab loodushoidlikku maailmavaadet

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Toim demonstreeris näitusel erinevate seadmete osadest kokku pandud serveerimislauda, mis mängis muusikat ja valas jooke.
Ain Toim demonstreeris näitusel erinevate seadmete osadest kokku pandud serveerimislauda, mis mängis muusikat ja valas jooke. Foto: Vaiko Edur

Pärnu uue kunsti muuseumis avatud näitus “Anna uus elu – disain” mängib põnevate igapäevaste materjalidega, millest kunstnikud uusi esemeid on võlunud.

Taaskasutusteemaline näitus, mille koostasid Marie Soosaar-Virta ja Vaiko Edur, toimub juba kolmandat korda. 2013. aasta kevadel ellukutsutud projektist on saanud populaarne väljapanek, kuhu on oma ideid ja töid esitanud paljud kunstnikud.

Kuna tarbimisühiskonnas on prügi tekkimine ja selle töötlemine oluline teema, pööratakse aina enam tähelepanu jäätmete tekkimise vähendamisele ja jäätmete keskkonnasõbralikule käitlemisele või taaskasutamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles