Kasõ Mark võib kanda ERRi hõbedasi mansetinööpe

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnukeelsete uudiste noored reporterid: Koldõ Kaisa (vasakul) on juba kogenud tegija, Uustalu Joanna kui mikrofoniga alustaja kuulab kooliõe soovitusi.
Kihnukeelsete uudiste noored reporterid: Koldõ Kaisa (vasakul) on juba kogenud tegija, Uustalu Joanna kui mikrofoniga alustaja kuulab kooliõe soovitusi. Foto: Silvia Paluoja

Kihnukeelsed uudised on Vikerraadios kõlanud kümme aastat, eetrisse on läinud ligemale 1500 saadet ja sel puhul oli tegijatel ja kuulajatel põhjust Kihnu muuseumis kokku saada.

Eesti rahvusringhäälingu (ERR) juhatuse esimees Margus Allikmaa kinkis Mark Soosaarele ehk Kasõ Margile ERRi hõbedased mansetinööbid kui erilise tunnustuse kihnukeelsete uudiste koostamise-toimetamise eest. Toimetusele andis Allikmaa ERRi kingutusena üle tahvelarvuti raadiotöö hõlbustamiseks, et uudiseid kiiremini salvestada ja neid saateks ette valmistada.

Allikmaa nimetas kihnukeelsete saadete toimetajat kultuurivao pühendunud kündjaks, kes on andnud noortele reporteritele kasuliku kogemuse ja avardab vaadet kihnlaste elule ja kombestikule kogu riigis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles